[vc_row][vc_column][vc_tta_tour style=”flat” spacing=”2″ gap=”1″ alignment=”right” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” title=” معرفی” tab_id=”1590151995039-430e5a78-113d”][vc_column_text]

دستگاه شیرینگ پک تونلی

دستگاه شرینک پک بهترین و بهداشتی ترین روش بسته بندی است. هر وسیله ای که دارای جعبه و بسته بندی اولیه باشد یا نباشد به راحتی می توان پلاستیک پیچی کرد. فقط کافیست برشی از نایلون مخصوص را به دور محصولمان بیندازیم و در ورودی کوره قرار دهیم. در کسری از ثانیه این لایه دور محصول جذب می شود و از خروجی تونل بیرون می آید.

در تونل، حرارت توسط المنت های برقی یا مشعل های گاز سوز ایجاد می شود. علت نام گذاری تونلی نیز به همین دلیل است. نایلون هایی که برای بسته بندی استفاده می شود دارای ضخامتی میکرونی (15 تا 50 میکرون ) هستند و با حرارت دچار انقباض می شوند.

امروزه رستوران ها بعد از کشیدن غذا آن را با دستگاه های شرینک کوچک بسته بندی و ایمن می کنند تا در هنگام بیرون بری از آلودگی ها به دور باشد.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-cogs” add_icon=”true” title=” مشخصات” tab_id=”1590151995067-3127613e-02c1″][vc_column_text]

مشخصات دستگاه شیرینگ پک تونلی

  • دارای نوار نقاله متناسب با طول دستگاه
  • استفاده از اینورتر و تنظیم سرعت دستگاه کانوایر
  • کارگذاری عایق حرارتی در تونل
  • چرخ های قفل دار ضربدری
  • استفاده از موتور مرغوب و ایرانی
  • دارای سیم ارت
  • امکان کار با برق شهری یا سه فاز صنعتی
  • امکان گاز سوز کردن دستگاه همراه با نیروی برق و یا جداگانه

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-camera-retro” add_icon=”true” title=” عکس” tab_id=”1590151997282-96ea8d76-7c04″][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-wrench” add_icon=”true” title=” تعمیرات” tab_id=”1600879166691-38eb205c-3b9f”][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row]