تعمیر تجهیزات آشپزخانه صنعتی
Maintenance یا نگهداری و تعمیرات در صنایع مختلف شامل کلیه عملیاتی می شود که برای سالم و مرتب نگاه داشتن وسایل کار چه ماشین و چه غیر ماشینی انجام می گردد. تجهیزاتی که در آشپزخانه رستوران و مطبخ ها مورد استفاده قرار می گیرند نظیر: کانتر سرد و گرم، کباب پز گازی، گریل صنعتی و … با کارکرد مداوم و حرارت هایی که معمولا در معرض آن هستند، دچار خرابی می شوند. هتل داران و دارندگان آشپزخانه های صنعتی و کترینگ ها برای سرویس تجهیزات درون آشپزخانه خود نیازمند سرویسکاران مجاز و زبده هستند که می توانند روی توان متخصصین ما حساب ویژه ای باز کنند.
پروژه های انجام شده برای مشتریان
قرادادهای ثابت با رستوران ها
تنها 4 قدم تا تعمیر لوازم آشپزخانه صنعتی!
تماس تلفنی
برآورد هزینه
ارسال دستگاه/اعزام تعمیرکار
دستگاه شما تعمیر شد!
تعویض نوار درزگیر، کلیپس های درب، سوپاپ بخار
تیز کردن تیغه چرخ، سیم پیچی موتور، دکمه ها
شارژ گاز، بررسی کمپرسور، تنظیم لاستیک درب
تعویض چدنی، ترمیم برنر، تعویض ولوها
بررسی گیربکس یا تسمه، تیز کردن تیغه
رسوب گیری برنرها، تنظیم حرارت و لوم ها
صداگیری، لرزش پره، سیم پیچی موتور
تعویض برنر، ولوم حرارت، رسوب گیری صفحه گریل
بهینه سازی ملزومات رستورانی و کترینگ
همیشه بهینه سازی ابزارآلات سبب بالاتر رفتن راندمان و کارایی می شود. در بسیاری از ادوات و تجهیزاتی که به منظور پخت و پز در مطبخ ها و رستوران ها به کار گرفته می شود، با اعمال تغییرات می توان بهبود عملکرد را شاهد بود. این بهینه سازی میبایست توسط تعمیرکار مجاز و استادکار صورت گیرد تا از صدمات احتمالی به دستگاه و خسارات فردی و لطمات بعدی آن جلوگیری شود. تغییرات می تواند از ساده ترین کار مانند تغییر در شیرهای کم و زیاد کردن حرارت یک اجاق پلوپز زمینی باشد، تا پیاده سازی تغییر در مکانیزم بسته شدن درب انواع دیگ خورشت پز صنعتی به منظور کاهش اطلاف دما و تسریع در پخت.
قبل از تعمیرات بلكه بايد مرتبا در فواصل مشخص دستگاه ها و تجهیزات رستورانی را بازديد کرد، روغنكاري نمود، نظافت کرد و یا در صورت لازم، لوازم يدكي و احتياجات را تنظيم نموده و برنامه های تعميرات اساسي و تعميرات غير اساسي را پي ريزی کرد.
برخی از تعمیرات انجام شده
کلیه تعمیرات دستگاه ها و ملزومات رستورانی، آشپزخانه و کترینگ در اسرع وقت با بهترین استانداردها انجام می گیرید: