Contact Title
نام کارشناس بهروز شاهمرادی
Contact Title
ارتباط مجازی 09213569228
Contact Title
تلفن تماس 09193936049
Contact Title
روزهای کاری شنبه تا پنجشنبه: 9 الی 23

تعمیر تجهیزات آشپزخانه صنعتی

Maintenance یا نگهداری و تعمیرات در صنایع مختلف شامل کلیه عملیاتی می شود که برای سالم و مرتب نگاه داشتن وسایل کار چه ماشین و چه غیر ماشینی انجام می گردد. تجهیزاتی که در آشپزخانه رستوران و مطبخ ها مورد استفاده قرار می گیرند نظیر: کانتر سرد و گرم، کباب پز گازی، گریل صنعتی و … با کارکرد مداوم و حرارت هایی که معمولا در معرض آن هستند، دچار خرابی می شوند. هتل داران و دارندگان آشپزخانه های صنعتی و کترینگ ها برای سرویس تجهیزات درون آشپزخانه خود نیازمند سرویسکاران مجاز و زبده هستند که می توانند روی توان متخصصین ما حساب ویژه ای باز کنند.

image
582
پروژه های انجام شده برای مشتریان
image
70 +
قرادادهای ثابت با رستوران ها

تنها 4 قدم تا تعمیر لوازم آشپزخانه صنعتی!

1

تماس تلفنی

در اولین قدم میبایست با شماره های مندرج در وبسایت تماس و خرابی خود را اعلام نمایید
2

برآورد هزینه

بعد از اعلام خرابی و مشخص شدن عیوب احتمالی، حدود قیمت تعمیر اعلام می شود
3

ارسال دستگاه/اعزام تعمیرکار

باتوجه به میزان و سطح خرابی، یا دستگاه به کارگاه و یا متخصص به محل اعزام می گردد
4

دستگاه شما تعمیر شد!

در زمان تحویل، به شما ضمانت تعمیر داده می شود تا از صحت و سلامت تعمیر اطمینان حاصل کنید
image

تعویض نوار درزگیر، کلیپس های درب، سوپاپ بخار

image

تیز کردن تیغه چرخ، سیم پیچی موتور، دکمه ها

image

شارژ گاز، بررسی کمپرسور، تنظیم لاستیک درب

image

تعویض چدنی، ترمیم برنر، تعویض ولوها

image

بررسی گیربکس یا تسمه، تیز کردن تیغه

image

رسوب گیری برنرها، تنظیم حرارت و لوم ها

image

صداگیری، لرزش پره، سیم پیچی موتور

image

تعویض برنر، ولوم حرارت، رسوب گیری صفحه گریل

بهینه سازی ملزومات رستورانی و کترینگ

همیشه بهینه سازی ابزارآلات سبب بالاتر رفتن راندمان و کارایی می شود. در بسیاری از ادوات و تجهیزاتی که به منظور پخت و پز در مطبخ ها و رستوران ها به کار گرفته می شود، با اعمال تغییرات می توان بهبود عملکرد را شاهد بود. این بهینه سازی میبایست توسط تعمیرکار مجاز و استادکار صورت گیرد تا از صدمات احتمالی به دستگاه و خسارات فردی و لطمات بعدی آن جلوگیری شود. تغییرات می تواند از ساده ترین کار مانند تغییر در شیرهای کم و زیاد کردن حرارت یک اجاق پلوپز زمینی باشد، تا پیاده سازی تغییر در مکانیزم بسته شدن درب انواع دیگ خورشت پز صنعتی به منظور کاهش اطلاف دما و تسریع در پخت.

قبل از تعمیرات بلكه بايد مرتبا در فواصل مشخص دستگاه ها و تجهیزات رستورانی را بازديد کرد، روغنكاري نمود، نظافت کرد و یا در صورت لازم، لوازم يدكي و احتياجات را تنظيم نموده و برنامه های تعميرات اساسي و تعميرات غير اساسي را پي ريزی کرد.

سرعت سرویس دهی

درصد کاهش هزینه و اجرت تعمیرات

درصد امکان خواب تجهیزات

اغلب تجهیزات آشپزخانه صنعتی به دلیل برخورد با آب و حرارت مداوم دچار خرابی و خوردگی می شوند که با تعویض و رسیدگی به موقع سبب جلوگیری از خرج های آینده می شود. ما با عقد قرارداد با آشپزخانه رستوران ها و گترینگ ها با بازدید و سرویس های دوره ای از هزینه های بیشتر جلوگیری می کنیم.

برخی از تعمیرات انجام شده

کلیه تعمیرات دستگاه ها و ملزومات رستورانی، آشپزخانه و کترینگ در اسرع وقت با بهترین استانداردها انجام می گیرید: