اشتباهات رایج در درست کردن جوجه کباب
4.8/5 - (6 امتیاز)

جوجه کباب از غذاهای ایرانی اصلی است که امروزه از مراسم ها و مجالس گرفته تا پیک نیک و گردش های آخر هفته، پای ثابت سفره های ما است. جوجه کباب یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که طرط تهیه آن نیازمند برخی نکات مهم است که دانستن آن خالی از لطف نیست.

نکات مهم در تهیه جوجه کباب

ابتدا نمک اضافه نکنید

قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجه‌ها با روغن کاور شوند و بعد آبلیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه‌ها هرگز بعد از پخت خشک نمی‌شوند.

عدم رنده کردن پیاز

برخی از افراد برای اینکه جوجه‌ها بیشتر طعم پیاز به خود بگیرند، آن را رنده کرده و به جوجه‌ها اضافه می کنند. باید بدانید که رنده کردن یکی از اشتباهات در تهیه جوجه است. چرا که پیاز رنده شده به تکه‌های جوجه می‌چسبند و هنگام کباب کردن پیازها سوخته اما جوجه خام می‌ماند بهترین کا راین است که  پیاز را خلالی کنید.

کره را با روغن جایگزین نکنید

بسیاری از افراد به جای روغن مایع از کره در جوجه کباب استفاده می کنند که نا درست است. زیرا اگر برای استفاده کره را ذوب کنیم، جوجه‌ها سفت می‌شود و جوجه‌ها خوب پوشش دهی نمی‌شوند. بهترین کار این است که در انتهای پخت جوجه مقداری کره ذوب شده برای طعم، عطر و مزه به آن اضافه نمایید.

همزمان مرغ و صیفی‌جات را به سیخ نکشید

باید بدانید که مرغ، پنیر کبابی، قارچ، فلفل و پیاز هر کدام زمان و دمای پخت متفاوتی دارند. به سیخ زدن همه این موارد در یک سیخ و با هم کار نادرستی است. این اقدام سبب می شود صیفی‌ جات بسوزد اما مرغ ما به مرحله پخت نرسد. برای جلوگیری از انتقال آلودگی ها به جوجه نیز بهترین روش سیخ کردن جداگانه مرغ ها با هم و مواردی چون فلفل و قارچ در کنار یکدیگر است.

پخت را به آرامی انجام دهید

برخی افراد فکر می کنند هرچی دمای کباب پز چدنی و یا منقل بالاتر باشد بهتر است. در صورتی که گوشت نیاز دارد به آرامی پخته شود تا از خام پزی آن جلوگیری شود. حرارت بالا باعث می شود روی جوجه بسوزد اما مغز پخت نشده و خام بماند.

تعمیر دستگاه کباب پز خانگی و صنعتی

تعمیر کباب پز رستوران
تعمیر کباب پز رستوران

بعد از پخت و پز های طولانی حتما متوجه شدید که دستگاه کباب پز ما کارایی سابق را ندارد. عملیات پخت طولانی تر شده، برخی از برنرهای گازی یا همان مشعل ها دچار گرفتگی شدند و یا کباب ما بوی دود گرفته است. خرابی دستگاه پخت کباب چه در آشپزخانه صنعتی باشد و چه در منزل سبب پخت ناقص غذا می شود و لذت طعم اصیل غذای ایرانی را از بین می برد. اگر نیاز به تعمیر کباب پز چدنی و یا گازی خود دارید می توانید با پایدار پکینگ در تماس باشید!

تماس فوری با تعمیرکار کباب پز | 09193936049