پاتیل خیساندن برنج

پایدار پکینگ، راهکاری مطمئن، ساده و ارزان

پاتیل خیساندن برنج

پاتیل خیساندن برنج از تجهیزات آشپزخانه صنعتی پر کاربرد است که به منظور آماده سازی برنج و چلو در رستورانها استفاده می شود. طراحی پاتیل برنج از حیث ارتفاع به گونه ای است که به راحتی آبکش در آن قرار گرفته و تخلیه برنج به سهولت انجام می گیرد.

مزایای استفاده از پاتیل برنج خیس کنی

– با توجه به اینکه در ساخت این پاتیل تماما از ورق استیل استفاده شده است از نظر بهداشتی کاملا مورد تائید است.
– قابلیت گردش دورانی دستگاه موجب تخلیه آسان و مطمئن و عدم دور ریز برنج می شود.
– فضای کمتری اشغال می کند.
– قیمت پاتیل برنج نسبت به مزیت هایی که دارد، استفاده از آن را مقرون به صرفه می کند.

مشخصات پاتیل خیساندن برنج

  • در دو سایز : دهنه ۷۰ سانت و دهنه ۸۵ سانتیمتر طراحی می گردد.
  • اسکلت پاتیل از قوطی استنلس استیل ۴۰*۴۰ سانتیمتر
  • وان پاتیل ساخته شده از ورق استنلس استیل به ضخامت ۱/۵ میلیمتر
  • قابلیت گردش دورانی به واسطه استفاده از ۲ عدد یاطاقان و ضامن نگهداره به منظور تخلیه آسان
  • قابل طراحی و تولید در ابعاد استاندارد و سفارشی مطابق درخواست مشتری
  • پاتیل خیساندن برنج مورد استفاده برای خیساندن برنج
  • امکان تخلیه سریع آب و برنج به علت حرکت دورانی پاتیل حول دو یاتاقان
  • پاتیل برنج تماما یکپارچه از ورق استنلس استیل به ضخامت ۲ میلی متر
  • دارای پایه های مقاوم از لوله های استیل
  • دارای یک محور و دو یاتاقان جهت چرخش پاتیل
  • دارای ضامن قفل کننده
  • تسهیل در امر خیساندن برنج و انتقال به دیگ دیگر
  • جلوگیری از پرت برنج
  • کاملا بهداشتی و مقاوم