پاتیل خیساندن برنج
پاتیل خیساندن برنج از تجهیزات آشپزخانه صنعتی پر کاربرد است که به منظور آماده سازی برنج و چلو در رستورانها استفاده می شود. طراحی پاتیل برنج از حیث ارتفاع به گونه ای است که به راحتی آبکش در آن قرار گرفته و تخلیه برنج به سهولت انجام می گیرد.
مزایای استفاده از پاتیل برنج خیس کنی
– با توجه به اینکه در ساخت این پاتیل تماما از ورق استیل استفاده شده است از نظر بهداشتی کاملا مورد تائید است.
– قابلیت گردش دورانی دستگاه موجب تخلیه آسان و مطمئن و عدم دور ریز برنج می شود.
– فضای کمتری اشغال می کند.
– قیمت پاتیل برنج نسبت به مزیت هایی که دارد، استفاده از آن را مقرون به صرفه می کند.
مشخصات پاتیل خیساندن برنج
- در دو سایز : دهنه ۷۰ سانت و دهنه ۸۵ سانتیمتر طراحی می گردد.
- اسکلت پاتیل از قوطی استنلس استیل ۴۰*۴۰ سانتیمتر
- وان پاتیل ساخته شده از ورق استنلس استیل به ضخامت ۱/۵ میلیمتر
- قابلیت گردش دورانی به واسطه استفاده از ۲ عدد یاطاقان و ضامن نگهداره به منظور تخلیه آسان
- قابل طراحی و تولید در ابعاد استاندارد و سفارشی مطابق درخواست مشتری
- پاتیل خیساندن برنج مورد استفاده برای خیساندن برنج
- امکان تخلیه سریع آب و برنج به علت حرکت دورانی پاتیل حول دو یاتاقان
- پاتیل برنج تماما یکپارچه از ورق استنلس استیل به ضخامت ۲ میلی متر
- دارای پایه های مقاوم از لوله های استیل
- دارای یک محور و دو یاتاقان جهت چرخش پاتیل
- دارای ضامن قفل کننده
- تسهیل در امر خیساندن برنج و انتقال به دیگ دیگر
- جلوگیری از پرت برنج
- کاملا بهداشتی و مقاوم