تماس با کارشناس تعمیر
مشاوره و بازدید در محل
هفت روز هفته: ساعت 9 الی 23
تعمیر تجهیزات آشپزخانه صنعتی
Maintenance یا نگهداری و تعمیرات در صنایع مختلف شامل کلیه عملیاتی می شود که برای سالم و مرتب نگاه داشتن وسایل کار چه ماشین و چه غیر ماشینی انجام می گردد. تجهیزاتی که در آشپزخانه رستوران و مطبخ ها مورد استفاده قرار می گیرند نظیر کانتر سرد و گرم و یا سرخ کن صنعتی دو لنگه با کارکرد مداوم و یا حرارت هایی که معمولا در معرض آن هستند دچار خرابی می شوند. هتل داران و دارندگان آشپزخانه های صنعتی نیز برای بهینه سازی تجهیزات درون آشپزخانه خود نیازمند سرویسکاران مجاز و زبده هستند.
4 مرحله برای تعمیر دستگاه شما
تعمیرات تجهیزات آشپزخانه صنعتی
نقش قسمت تعميرات تنها تعمير تجهیزات خراب نمي باشد بلكه بايد مرتبا در فواصل مشخص دستگاه ها را بازديد کرد، روغنكاري نمود، نظافت کرد و یا در صورت لوازم يدكي و احتياجات را تنظيم نموده و برنامه های تعميرات اساسي و تعميرات غير اساسي را پي ريزی كند.
اغلب تجهیزات آشپزخانه صنعتی به دلیل برخورد با آب و شستشوی مداوم دچار خرابی و خوردگی می شود که با تعویض و رسیدگی به موقع سبب جلوگیری از خرج های آینده می شود.
بهینه سازی ملزومات آشپزخانه صنعتی
همیشه بهینه سازی ابزارآلات سبب بالاتر رفتن راندمان و کارایی می شود. در بسیاری از ادوات و تجهیزاتی که به منظور پخت و پز در مطبخ ها و رستوران ها به کار گرفته می شود، با اعمال تغییرات می توان بهبود عملکرد را شاهد بود. این بهینه سازی میبایست توسط تعمیرکار مجاز و استادکار صورت گیرد تا از صدمات احتمالی به دستگاه و خسارات فردی و لطمات بعدی آن جلوگیری شود. این تغییرات می تواند از ساده ترین کار مانند تغییر در شیرهای کم و زیاد کردن حرارت یک اجاق پلوپز زمینی باشد، تا پیاده سازی تغییر در مکانیزم بسته شدن درب انواع دیگ خورشت پز صنعتی به منظور کاهش اطلاف دما و تسریع در پخت.
تعمیرات ملزومات آشپزخانه صنعتی
تعمیر اجاق گاز صنعتی
از مشکلات مهمی که اجاق های طبخ در آشپزخانه و مطبخ ها مانند اجاق پلوپز زمینی دارند دود کردن و گرفتگی مشعل است. مشکلات در احتراق سبب مصرف بیش از حد گاز شده، آماده سازی غذا را را طولانی تر کرده و یکنواختی پخت را از بین می برد.
تعمیر دیگ پخت و پز
باز و بسته شدن های مکرر درب دیگ های رستورانی نظیر دیگ پلوپر صنعتی یا دیگ خورشت پر صنعتی سبب می شود از حالت آب بند بودن خارج شود و بخار و حرارت در هنگام کار از کناره ها تخلیه شود. آتش خانه دیگ نیز از بخش هایی است که به دلیل حرارت بالا دچار تخریب و ایراد می شود.
تعمیر کانتر سرد و گرم آشپرخانه
کانتر سرد و گرم به جهت نگهداری خوراکی های آماده شده در سلف ها و یا داخل آشپزخانه استفاده می شوند. تغییر در میزان گاز دستگاه سبب افت قدرت دمایی می شود که نیازمند بررسی و گاها شارژ مجدد می باشد.
تعمیر چرخ گوشت رستورانی
کارکرد مداوم و چرخ کاری انواع گوشت های مخلوط و سپس شستن بخش های مختلف به مرور باعث کند شدن تیغه آسیاب دستگاه چرخ گوشت رستورانی می شود. تیز کردن و در مواردی تعویض تیغه برش، سبب روان تر شدن کار می گردد.