تعمیر دیگ چلوپز صنعتی
5/5 - (4 امتیاز)

تماس با کارشناس تعمیر

مشاوره و بازدید در محل

تماس فوری: 09193936049

هفت روز هفته: ساعت 9 الی 23

فرایند نگهداری و تعمیرات که به صورت خلاصه (نت) نامیده می شود، یکی از حیاتی‌ترین فرایندهای هر مجموعه به حساب می آید. در نت نگهداری و حفظ تجهیزات و ماشین آلات در شرایط مطلوب و یا بازگرداندن آن ها از شرایط نامطلوب به مطلوب تعریف می شود. عیوب به وجود آمده در تجهیزات سبب می شود زمان از دست برود و به مرور هزینه های مجموعه افزایش یابد یا سبب کاهش کیفت محصول تولیدی شود.

تجهیزات مورد استفاده در رستوران و آشپزخانه به دلیل برخورد با حرارت و آب مدام در معرض خرابی قرار دارند. از این رو تعمیرات منظم و تعویض به موقع بخش های مستهلک شده برای جلوگیری از خرابی های ناگهانی امری ضروریست.

تعمیر دیگ چلوپز صنعتی

دیگ چلوپز یا دیگ پلویی به منظور طبخ برنج بدون آبکش کردن در مطبخ ها و کترینگ ها مکررا استفاده می شود. برای اینکه مقدار زیادی برنج را به صورت یک دست برای عرضه طبخ کنیم می توان از این وسیله استفاده کرد. معمولا در هر بار دم آوری تا 50 کیلوگرم برج را می توان با این وسیله پخت کرد. دم کشیدن برنج بدون خرد شدن و شفتگی از ویژگی های دیگ چلوپز است که برای رستوران و مراکزی که به تعداد بالا غذا سرو می کنند اهمیت زیادی پیدا می کند. در غذاهای ایرانی رکن اساسی برنج است، پس باید همیشه دیگ چلویی یک کترینگ آماده به کار باشد.

– کلیپس درب

از قسمت های مهم دیگ چلوپز قفل یا همان کلیپس های درب است. این بخش روی درب سوار می شود و در ضمن سادگی اهمیتی بسیاری دارد، چراکه با چفت کردن درب دیگ، از هدر رفتن انرژی جلوگیری کرده و زمان عمل آوری طبخ برنج را کاهش می دهد. این قطعه بعد از دوره های طولانی باز و بسته شدن و سفت کردن های بیش از حد نیاز به تنظیم مجدد، تعمیر و یا تعویض دارند.

– نوار درز بندی درب دیگ

به منظور عایق سازی دور درب از نوار درزبندی لاستیکی استفاده می شود. این بخش به مرور بر اثر حرارت کارایی خود را از دست می دهد و نیاز به تعویض دارد. نوار دور درب خسارات ناشی از پاشش آب و بخار جوش را از بین می برد. این قطعه ساده تاثیر به سزایی در جلوگیری از هدر رفتن حرارت درون دیگ و پخت یکنخواخت برنج دارد. آلودگی های ناشی از غذاهای مختلف مورد مهمی است که باید در نظافت لاستیک درب به آن توجه نمود.

تعمیر دیگ پلوپز رستورانی
تعمیر دیگ پلوپز رستورانی

– عایق بندی بدنه

برای حفظ انرژی حرارتی درون دیک، اطراف بدنه با پشم سنگ فشرده عایق سازی می شود. معمولا در طول زمان این عایق ریزش داشته که نیاز است برای حفظ کیفیت حرارت درون دیگ تعویض شود. عیوب در عایق سازی بدنه یکی از خطرات ناشی از استفاده دیگ چلوپز است، چرا که بخش های بیرون دیگ به شدت داغ می شود. تعویض عایق از بخش های اساسی در تعمیر دیگ چلوپز صنعتی است.

دیگ چلوپز رستورانی
تعویض عایق بدنه دیگ چلوپز رستورانی

هزینه تعمیر دیگ چلوپز

هزینه و اجرت تعمیر دیگ پلوپز تابع نوع کار و زمانی است که برای متخصص صرف می شود و همچنین با توجه به قیمت قطعات تعویض شده تعیین می گردد. متخصصین کارگاه پایدار پکینگ آمادگی این را دارند که تعمیرات انواع دیگ های رستورانی و چلویی را در محل و یا ارسال به کارگاه را انجام دهند. به منظور مشاوره می توانید با شماره های مندرج در وبسایت تماس حاصل فرمایید.

برخی از تعمیرات انجام شده

کلیه تعمیرات دستگاه ها و ملزومات رستورانی، آشپزخانه و کترینگ در اسرع وقت با بهترین استانداردها انجام می گیرید: