در صنایع غذایی و خوراکی بهداشت و تمیزی اولین اقدام محسوب می شود و باید تمامی استانداردهای بهداشتی و اصول نظافتی در تمامی مراحل کار به درستی رعایت گردد....
اصطلاح ایمنی (Safety) که در اصل از واژه امان وری نشعت می گیرد، به معنای فرار از موقعیتهایی است که می تواند باعث مرگ، جراحت، بیماری های شغلی، صدمه...
از صنعتگران و پیشه وران و صاحبان مشاغل فنی گرفته تا آشپزخانه های صنعتی و مطبخ ها و … همه و همه برای انجام برخی از کارها به ابزار...
برزنت یا پارچه نسوز لایه ای ضد حریق است که می تواند تا دمای 1000 درجه سانتی گراد را تحمل کند. این پارچه ها مقاوم در برابر آتش است...